Orgoványi Vízinövények

Tavunk és az évszakok változásai

Ápolási munkák

Ismerek tulajdonosokat akik szívesen „szöszmötölnek” a kertben, de vannak olyanok is akiknek nem ez a kedvenc elfoglaltságuk, ebben különbözőek vagyunk. Abban viszont hasonlítunk, hogy mindenki szeret kiülni a kertjébe és csodálni a szépen fejlődő növényeket, virágokat vagy csak élvezni a jó levegőt, lazítani.
Az igazság az, hogy egy jól működő kerti tó éves szinten nem igényel sok munkát, ehhez viszont érdemes néhány fontos feladatot időben elvégezni.
Tavasz
Időszaka: március-május (időjárástól függően)
Jellemzői: kritikus időszak, mert a hőmérséklet és a fénymennyiség nő a „tápanyagfogyasztó” növényzet meg még éppen csak hajt, emiatt robbanásszerűen elszaporodhatnak az algák és kristálytiszta vizünk egyik-napról a másikra bezöldül és zavarossá válik.

Munkái:

 

 
Ősz


Időszaka: szeptember-november
Jellemzői: ilyenkor készítjük fel tavunkat a télre, ha ezeket a munkákat gondosan elvégezzük azzal a tavaszi feladatainkat is megkönnyítjük
Munkái:

 

 
Tavasztól-őszig

 


Jó munkát kívánok!

Ha nem a Te világod a kertészkedés, de a szép kerted szereted mi szívesen elvégezzük a „piszkos munkát”. Hívj minket és kérd tóápolási programunkat.
Ha már szinte mindent megcsináltál és kipróbáltál, de nem bírsz az algával, fordulj hozzánk bizalommal és kérd SOS algamentesítő programunkat.


Developed by AyacLab Web Development