Orgoványi Vízinövények

Dísztó

A pompás tavirózsák a vízben kergetőző aranyhalak ,a víz felett keringőző szitakötők, a inni járó madarak és még számtalan élmény
részese lehetsz ha létrehozol  egy kis Vizi világot a  kertedben. Építs csobogót, dísztavat patakot, akár vízessésél az eredmény nem marad el!


Sajnos gyakran válnak  a kis Vizi kertek  bezöldült nyálkás, algás trutymóvá, ennek oka legtöbbször a nem megfelelő kialakítás.
Ha természetesen tiszta vizű  algamentes dísztóra vágysz , drága bonyolult tótechnika alkalmazása nélkül akkor nálunk megtaláltad a megoldást!
Az általunk kifejlesztett a tavakhoz természetesen illeszkedő  vízinövényszűrő rendszer alkalmazásával mindezt könnyedén megoldhatod!
Hozd el elképzelésedet, vagy mi is szívesen segítünk a kialakításban lehet akár:


Minden tótípus esetén a víz tisztántartásáról egy a tavadhoz méretezett vízinövényszűrő gondoskodik

A szűrőhatás (főleg halak is lesznek a tóban)tovább fokozható a víz keringtetésével, ráadásul kialakíthatsz egy kis csobogót, patakot vagy vízesést is.
A szükséges szűrőnövényeket, és más virágjukkal tarka, színes leveleikkel díszítő tószélnövényeket, virágzó tavirózsákat, úszónövényeket és a szükséges építőanyagokat, ültető anyagokat, vagy bio víztisztító termékeket is megvásárolhatod A kialakításhoz a tervezéstől a kivitelezésig szívesen segítünk neked


Ha szeretnéd  akár teljes egészében megépítjük neked  vízi kertedet 12 hónap garanciával!
A felhasznált tófóliára 20 év a tószivattyúkra 3 év garanciát vállalunk!
Első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot!


Developed by AyacLab Web Development